Gyerekcipőboltunk címe: 1149 Bp. Nagy Lajos király útja 110-112. H-P: 10-18, Szo: 10-13 h

Benti cipő

Superfit benti cipők, szandálok rendkívül könnyűek, rugalmasak. Talpuk lyukacsos, jól szellőzik. Ideálisak otthonra, vagy az oviba, iskolába is. Kínálatunkban rengeteg szín és minta található fiúknak és lányoknak egyaránt. Nézz körül és válassz!

Superfit benti cipők

Superrfit vászoncipők jól szellőznek, ideálisak egész napos viseletre. Talpukon a szellőző lyukacskák elvezetik a cipőben képződő hőt, így az izzadás mérséklődik. Talpuk rendkívül hajlékony, a lépések természetesek benne, biztosítja a gördülő lábmozgást. Kérgük megerősített, száruk szépen simul a lábhoz. Bébi modellek között vannak magasabb szárúak és alacsony, sportos fazonok. Többféle fazon és forma elérhető. Fiú vászoncipők autós, munkagépes vagy tengerészes mintákkal díszítettek, a lányoknak aprómintás, rátétek vagy csillogó anyag bővíti a választékot.

Váltócipő bölcsődébe, óvodába és iskolába

Hazánkban minden oktatási intézmény kéri a szülőket, hogy a gyermekek részére vigyenek be váltócipőt. A Superfit benti cipők nagyon népszerűek, mert kifejezetten erre a célra tervezték. A gyerekek könnyedén tudják fel és levenni. Anyaguk tartós.