Gyerekcipőbolt Budapest

Hol található gyerekcipőbolt Budapesten?

A Százlábú Gyerekcipőbolt Budapesten, Zuglóban a Mini-Manó Babacentrum üzletsorán található, a Sugár, a Pólus Center és az Árkád Bevásárló központ  vonzás körzetében. Az M3 bevezetőtől 3 perc alatt elérhető, így könnyen megközelíthető az agglomerációból is: Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Mogyoród, Főt, Dunakeszi, Gödöllő, Veresegyháza stb. felől.

Üzletünk légkondicionált, nézelődés közben a gyerekek Brio terepasztalon játszhatnak. A parkolás ingyenes. Mosdó és baba-mama szoba is található az üzletek mellett.

Milyen gyerekcipő márkákat vásárolhatok meg?

Üzletünkben elsősorban prémium kategóriás, kényelmes olasz, osztrák, amerikai és spanyol gyerekcipőket forgalmazunk 18-35-ös méretig: Geox, Primigi, Superfit, Skechers Pablosky, Renbut márkák közül választhattok. Minden évszaknak és időjárási körülményhez tudunk ajánlani megfelelő terméket: tavaszi vagy őszi átmeneti gyerekcipő, nyári gyerekszandál, téli vízálló csizma, bölcsődei vagy óvodai váltócipő, tornacipő, strandcipő és sportcipők...

Miért érdemes gyerekcipőboltban vásárolni?

Gyerekcipő vásárlás az egyik legkörülményesebb feladat a szülőknek. Mi levesszük a válláról a terhet! Üzletünkben nagy tapasztalattal rendelkező eladók várják, akik személyre szabott tanáccsal segítik a kiválasztásban. Az általunk forgalmazott cipőmárkák szerencsés módon rengeteg fazont gyártanak. Legyen széles, duci lábfej vagy keskeny lábacska, megtaláljuk a lábformához illő cipőcskét!

Termékeink webhsopban is megvásárolhatóak!

Várunk Benneteket!

Mini-Manó Babacentrum Üzletsor

Cím: 1149 Budapest. Nagy Lajos király útja 110-112.

Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00 és Szo. 10.00-13.00 óra között

Üzletünk július 24. - aug. 6. között ZÁRVA. Nyitás aug. 7. szombat. Webes rendelések kiszállítása aug. 9-től.

Gyerekcipő boltunkban forgalmazott márkák

 

Az oldal tetejére