Gyerekcipőboltunk címe: 1149 Bp. Nagy Lajos király útja 110-112. H-P: 10-18, Szo: 10-13 h

Gyerekcipőbolt Budapest

Hol található gyerekcipőbolt Budapesten?


A Százlábú Gyerekcipőbolt Budapesten, Zuglóban a Mini-Manó Babacentrum üzletsorán található, a Sugár, a Pólus Center és az Árkád Bevásárló központ vonzás körzetében. Az M3 bevezetőtől 3 perc alatt elérhető, így könnyen megközelíthető az agglomerációból is: Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Mogyoród, Főt, Dunakeszi, Gödöllő, Veresegyháza stb. felől.

Üzletünk légkondicionált, nézelődés közben a gyerekek Brio terepasztalon játszhatnak. A parkolás ingyenes. Mosdó és baba-mama szoba is található az üzletek mellett.

Üzletünkben elsősorban prémium kategóriás, kényelmes olasz, osztrák, amerikai és spanyol gyerekcipőket forgalmazunk 18-39-es méretig: Geox, Primigi, Superfit, Skechers márkák közül választhattok. Minden évszaknak és időjárási körülményhez tudunk ajánlani megfelelő terméket: tavaszi vagy őszi átmeneti gyerekcipő, nyári gyerekszandál, téli vízálló csizma, bölcsődei vagy óvodai váltócipő, tornacipő, strandcipő és sportcipők...

Termékeink webhsopban is megvásárolhatóak!

Várunk Benneteket!


Mini-Manó Babacentrum Üzletsor

Cím: 1149 Budapest. Nagy Lajos király útja 110-112.

Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00 és Szo. 10.00-13.00 óra között


 

 

Az elégedett szülők gyerekcipőboltja: járástanulás álomcipőben - Tippek és tanácsok

Üdvözöljük a Százlábú Gyerekcipőbolt, ahol minden lépésben segítünk Neked megtalálni a tökéletes cipőt! Gondos válogatott kollekcióval, a legújabb divattrendekkel és a legmagasabb minőséggel a célunk, hogy minden gyermeknek megtaláljuk a megfelelő cipőt. Tudjuk, hogy a gyermekek cipőválasztása nem mindig könnyű feladat, de ne aggódjon, itt vagyunk, hogy segítsünk Neked átlátni a kínálatot, és megtalálni az ideális párt a gyermekének.

Célunk, hogy a vásárlás élményét különlegessé tegyük, ezért csapatunk készen áll, hogy személyre szabott tanácsokkal, tippel és következetes minőségű termékekkel segítsen Önnek. Legyen szó akár a baba első lépéseiről vagy óvodába való gyerekcipőkről, nálunk minden korosztály megtalálja a stílusához leginkább illő párt.

Nem csak a minőségi cipőkkel és kényelmes illeszkedéssel büszkélkedhetünk, hanem kedvező árakkal és kitűnő ügyfélszolgálattal is. Te és gyermeked mindig elsőbbséget élvez nálunk, és garantáljuk, hogy mindig elégedett leszel a vásárlást követően.

Tedd meg az első lépést a gyermekeddel a Százlábú Gyerekcipőboltban, és tapasztald meg a kényelmet és minőséget, amit csak mi kínálhatunk!

Gyermekcipő vásárlásakor elkerülendő gyakori hibák

A gyermekcipő vásárlása nem mindig egyszerű feladat. Azt szeretnénk, hogy gyermeked mindig a legjobb cipőben járjon, és ehhez segítséget szeretnénk nyújtani. Azonban, ahogy minden szülő tapasztalja, néha könnyű hibázni. Az alábbiakban felsorolunk néhány gyakori hibát, amit el kell kerülni, amikor gyermekcipőt vásárolsz.

A megfelelő cipő kiválasztásának fontossága a gyermekek számára

Egyik leggyakoribb hiba, amit a szülők elkövetnek, az a nem megfelelő méretű cipő vásárlása. Azonban fontos tudni, hogy a gyermekcipőnek megfelelően kell illeszkednie a gyermek lábára. Ha túl kicsi vagy túl nagy a cipő, az kényelmetlenséget és akár sérüléseket is okozhat. A jó hír az, hogy a Százlábú Gyermekcipőnél tapasztalt és segítőkész szakembereink mindig rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek a megfelelő méret kiválasztásában.

A gyermekek lábfejlődésének megértése

A gyermekcipő kiválasztása nem csak a megfelelő méretű és anyagú cipőről szól. A megfelelő cipő kiválasztása rendkívül fontos a gyermekek lábfejének megfelelő fejlődése szempontjából. Az alábbiakban bemutatjuk, miért olyan fontos a megfelelő cipő kiválasztása és hogy milyen hatással lehet a gyermekek lábfejére.

A megfelelő cipő típus kiválasztása a különböző tevékenységekhez

A megfelelő cipő kiválasztása lehetővé teszi a gyermekek lábfejének megfelelő fejlődését. A megfelelően illeszkedő cipő segít a lábfejnek a helyes helyzetben tartásában, valamint támogatja a megfelelő izomfejlődést.

Ajánlott cipőmárkák gyermekek számára

A gyermekek lábfejének fejlődése egy folyamat, amelyet figyelembe kell venni a megfelelő cipő kiválasztásakor. Rengeteg cipőmárka közül választhatnak a szülők, ez nem könnyíti meg a vásárlást. Jó hír, hogy a kínálatban található ár-érték arányban szuper kiscipők.