Gyerekcipőboltunk címe: 1149 Bp. Nagy Lajos király útja 110-112. H-P: 10-18, Szo: 10-13 h; Július 12-én ZÁRVA!!!
Szűrés
Méret
Ár (Ft)
19 190 Ft - 26 990 Ft

Primigi kislány csizma

Primigi kislány csizmák 100% vízállóak és melegen béleltek. Nagyon könnyűek és kényelmes talp kiképzésűek, így a kislányok járása természetes. Gyönyörű, divatos, olasz design csábít a télbe! Nézz körül és válassz!

8termék 18

Primigi kislány csizmák, hótaposók

A 100% vízállóságot a világ legjobb technikai anyaga, gore-tex membrán biztosítja. A téli cipőknél kiemelkedően fontos, hogy bírja a csapadékot és melegen tartsa a lábakat. A gyerekek folytonos mozgásban vannak, energiájuk végtelen, hőt termelnek. A membránon mikro-méretű lyukacskáin keresztül a cipő szellőzik, a felesleges pára távozik, így száraz, optimális klíma biztosított. A melegbélés speciális összetételének köszönhetően jól tartja a kellemes klímát  a csizmán belül.

Egyszerű öltözködés

Téli időszakban a Primigi bakancsok megkönnyítik az anyukák életét. Kényelmesen fel-, és levehetőek, a tépőzárak gyorsan nyithatóak, nyelvet egy mozdulattal előrehúzhatjuk, már csak be kell dugni a lábat és fent is van a cipő. Nagyobb, óvodás lányok önállóan is egyszerűen öltözködhetnek.

Pillekönnyű téli cipők lányoknak

A Primigi téli kislány cipők nagyon könnyűek, nem keltik a nehéz, merev bakancsok érzetét. A lányok természetesen járnak benne, nem zavarja őket a mozgásban. Talpuk szerkezete speciálisan kivitelezett kellően vastag, így alulról is szigetelnek, védik a lábat a fagyos talajtól. Tapadásuk hóbiztos, nem csúszik, bátran szaladgálhatnak benne.

A Primig design ellenállhatatlan, a kislányok rajonganak érte. Merészebb színek és fazonoktól kezdve szolidabb megjelenést adó lányos csizmák és bakancsok is találhatóak a üzletünkben és webshopunkban.