Gyerekcipőboltunk címe: 1149 Bp. Nagy Lajos király útja 110-112. H-P: 10-18, Szo: 10-13 h
Szűrés
Méret
Típus
Kinek?
Vízállóság
Ár (Ft)
13 989 Ft - 27 990 Ft

Primigi első lépés cipő

Primigi első lépés cipő tuti választás gyermekednek. A kifejezetten tipegők számára tervezett cipők extra helyet biztosítanak  párnácskákkal fedett tappancsoknak. Alapanyagok puhák és finomak, károsanyag-mentesek, nem okoznak irritációt. Extra könnyű és rugalmas talpú Primigi cipőben hamar szép járása lehet a babádnak. Szélesen, jól nyitható tépőzárak megkönnyíti az öltözködést.

31termék
 

Álompuha Primigi cipők járástanuláshoz

A Primigi első lépés cipői különös odaadással tervezettek. A járni kezdő babák lába annyira puha és lágy, hogy csak a legfinomabb alapanyagokkal készülhet az első cipőcske. A talp kellően rugalmas, így amikor a baba lába a talaj érintkezéskor könnyen és stabilan gördül tovább. A cipő szinte súlytalan, így a szabad természetes járást biztosít. A sarokrész megerősített, biztos tartást ad a boka számára. A Primigi cipők szélesen nyithatóak, egyszerű az lábra adni, még különösen dundi lábacskákra is. A cipők orra lekerekített, így elegendő hely maradnak az ujjaknak. Szellőző, nedvszívó talpbetéte kivehető. A sarokpontban elhelyezett párna, tompítja a kemény talaj okozta terhelést. A megfelelő cipő kiválasztását, a Primigi széles kínálata megkönnyíti, rengeteg stílus és fazon közül minden anyuka talál saját ízlésének megfelelőt.

Biztonságos vásárlás a Primigi első lépés webshopban

Értünk a gyerekcipőkhöz. Minden egyes modell belső talpméretét lemérjük, és feltüntetjük a termékleírásban. Így elegendő körberajzolni a gyermek talpát, és a leghosszabb részen lemérni. Ez alapján már könnyű a méretet kiválasztani.
Szakértő kollégáink telefonon is segítséget nyújtanak. Budapesten, a Nagy Lajos király útja 110-112. alatt található Primigi gyerekcipő boltunkban pedig próbálni is lehet. 

Mi vagyunk a vonatos bolt: boltunkban hatalmas terepasztal várja a gyerekeket. Így ők is jól érzik magukat válogatás közben. 

Minden Primigi gyerekcipőnkből van raktáron, így az online rendelés akár másnap megérkezik. Online cipőrendelésnél 14 napig van lehetőséged cserélni vagy visszaküldeni.