Gyerekcipőboltunk címe: 1149 Bp. Nagy Lajos király útja 110-112. H-P: 10-18, Szo: 10-13 h
Szűrés
Méret
Típus
Kinek?
Ár (Ft)
15 190 Ft - 207 990 Ft

Primigi gore tex

Szeretnéd, hogy a gyerek lába minden időjárási körülmény között szárazon és melegen maradjon? Ha profi megoldást keresel, akkor válaszd a 100% vízálló és lélegző Primigi gore tex cipőt, bakancsot, csizmát, mely megbízható társa lesz gyermekednek.

21termék 121

100% vízálló és lélegző Primigi cipő, bakancs, téli csizma gyerekeknek

Optimális védelem - bármilyen időjárásban: legyen akár meleg vagy dermesztő hideg, ugráljanak a gyerekek az udvaron vagy kiránduljanak a természetben, a tappancsok védettek. Ha a lábuknak melege van vagy fázik, nyűgösek lehetnek és sajnos fel is fázhatnak. A Primigi gore tex lábbelik speciális védelmet nyújtanak: tartósan vízhatlanok, miközben maximális szellőzést biztosítanak. A Primigi gore tex membrán mikroporózus szerkezetének köszönhetően távol tartja a vizet, a láb izzadságát azonban kiereszti. Így a gyerekek lába mindig kellemesen meleg és száraz marad. A Primigi gore tex gyerekcipők megfelelnek a legkorszerűbb termékbiztosítási követelményeknek, amilyen az Oeko-Tex is.

Gore tex membrán - forradalmian egyedülálló

A Gore-tex membrán 1.4 milliárd mikroszkopikus pórust tartalmaz négyzetcentiméterenként. Egy pórus 20 000-szer kisebb, mint egy vízcsepp, ezáltal az eső egyáltalán nem hatol át rajta. Ugyanakkor 700-szor akkora, mint egy vízgőzmolekula: így az izzadság kipárologhat. A Gore-tex cipőben, bakancsban vagy csizmában mindig kellemesen száraz marad a gyerekek tappancsa. A membrán kiváló minőségű felsőrészre van felerősítve, ami védelmet nyújt neki. A bélés és a külső anyag között, a cipő szerkezetében helyezkedik el, gondoskodik arról, hogy változó időjárási körülmények között is komfortos legyen.

Biztonságos vásárlás a Primigi gore tex cipő webshopban

Értünk a gyerekcipőkhöz. Minden egyes modell belső talpméretét lemérjük, és feltüntetjük a termékleírásban. Így elegendő körberajzolni a gyermek talpát, és a leghosszabb részen lemérni. Ez alapján már könnyű a méretet kiválasztani.
Szakértő kollégáink telefonon is segítséget nyújtanak. Budapesten, a Nagy Lajos király útja 110-112. alatt található Primigi gore tex cipő gyerekcipő boltunkban pedig próbálni is lehet. 

Mi vagyunk a vonatos bolt: boltunkban hatalmas terepasztal várja a gyerekeket. Így ők is jól érzik magukat válogatás közben. 

Minden Primigi gore tex cipő van raktáron, így az online rendelés akár másnap megérkezik. Online cipőrendelésnél 14 napig van lehetőséged cserélni vagy visszaküldeni.