Gyerekcipőboltunk címe: 1149 Bp. Nagy Lajos király útja 110-112. H-P: 10-18, Szo: 10-13 h; Július 12-én ZÁRVA!!!
Szűrés
Méret
Típus
Kinek?
Vízállóság
Ár (Ft)
7 990 Ft - 36 991 Ft

Superfit

2024. tavaszi és nyári Superfit kollekcióban megtalálhatod, amit keresel: kényelmes, praktikus kislány és kisfiú cipőt és szandált. Ha szeretnéd a legjobbat gyermekednek, a Superfit prémium minősége meggyőző lesz számodra.

152termék
 

Superfit cipő Európa piacvezető márkája. Az osztrák tulajdonú cég a legmodernebb ortopédorvosi szemlélettel tervezett és prémium alapanyagokból gyártott cipők a gyermek egészséges lábfejlődését támogatják.

Superfit gyerekcipők gyermek ortopédorvosok ajánlásával


Az elkészült felmérés alapján a svájci, német és osztrák gyermekorvosok és ortopédorvosok 98%-a javasolja a Superfit gyerekcipők viseletét. A szakértők különös figyelmet fordítottak a következő minőségi kritériumokra: "bokafogó"/saroktámasz, talp rugalmassága, megfelelő tapadási felület, lélegző anyagok és könnyű kivitel. Tökéletes választás már első cipőnek is!

Küldetés: Felelősséggel a gyerekek lábának egészséges fejlődésért

A 70 éves múlttal rendelkező osztrák cég mára Európa piacvezető gyerekcipő márkája lett, világszerte 40 országban vásárolhatóak meg termékeik. Sikerük titka abban rejlik, hogy a gyerekek lábfejlődését szem előtt tartva tervezik a cipőket. Tudta, hogy életünk során annyit gyalogolunk, minta négyszer körbe járnánk a Földet?  Ez hatalmas terhelést jelent testünk számára. A Superfit gyerekcipők végig kísérik a gyermekláb fejlődését. Célzottan az adott életkornak megfelelő kialakítású gyerekcipők felkészítik a lábacskákat világkörüli útjukra. Válassza bizalommal már a kezdetekkor a Superfit első lépés cipőit! A vászon cipők praktikusak és kényelmesek óvodai, bölcsődei váltó vagy benti cipőnek. A sportcipők tervezésekor a gyerekek mozgását veszik figyelembe, segítik őket a magabiztos és természetes mozgásban.

Professzionália minőség-ellenőrzés

A Superfit páratlan figyelmet fordít a minőségre. Az alapanyagok kémiai és fizikai állapotát két fázisban, feldolgozás előtt és után is ellenőrzik. A tesztelés Európában, egy német független laboratóriumban végzik el. Csak tökéletes alapanyagok fogadhatóak el, ezért szaktechnikusok kísérik végig figyelemmel a gyártási sorozatot. A tesztelés kiterjed az illékony vegyi és káros anyagokra is.  A gyártás során felhasznált anyagokat mechanikai tesztelésnek vetik alá, így a Superfit gyerekcipők igazán  tartósak, használatuk során megőrzik formájukat. Egyedülálló módon a Superfit rendszeresen teszteli fejlesztéseiket bölcsődékkel, óvodákkal együttműködve 1-1 gyerekcsoporton.