Gyerekcipőboltunk címe: 1149 Bp. Nagy Lajos király útja 110-112. H-P: 10-18, Szo: 10-13 h

Superfit szandál vélemény

Miért népszerűek a Superfit szandálok?

…mert szuperül illeszkednek a lábra, könnyűek, prémium kivitelezésűek és strapabíróak.

Miért érdemes első cipőnek választani?

A szülők előszeretettel választják a Superfit szandálokat már az első lépésekhez is. A bébi modellek kifejezetten a járni kezdő gyerekek számára tervezik. A cipők rendkívül könnyűek, így a mozgás légies. A babák ebben a korban még nem szabályosan járnak, de ha Superfit szandált viselnek, nyugodtak lehetünk, hogy a lépéseiknek kellő stabilitást adnak. Talpuk tapadási felülete kiemelkedő. A modellek tervezésénél különösen ügyelnek, hogy a szandál jól illeszkedjen a lábra. Talpa rugalmas, hogy a szabályos gördülő talpmozgást elősegítse. Kérge megfelelően keményített, hátul a sarkat stabilan fogja. Szára párnázott, ami körbeöleli a bokát. Az extra kényelemről a lépés könnyítő párna gondoskodik, mely a talpbetéten, a lábujjcsontok alatt helyezkedik el. A tépőzárak alatti puha alábélés biztosítja, hogy mezítláb is kellemes viseletet legyen.

 

 

 

 

Miért praktikusak a zárt, orros szandálok?

A Superfit elől nyitott fazonok mellett nagyon kedveltek a ún. szandálcipők. Ezeknek a modelleknek az orrán egy pánt van, amely védi a lábujjakat. A járástanulás próbálkozásai közben a totyogók még sokat esnek-kelnek  vagy éppen négykézláb közlekednek. Lábujjuk így extra védelmet kap.  Fiúknak a Freddy,  lányoknak a Fanni szandálokat ajánljuk. Ezeknek a modelleknek a talpbetétük alápárnázott, extrán puha, a gyerekeknek olyan érzés mintha mezítláb járnának a homokban. Így nem csak kényelmesek, hanem egészséges is, a járás nem terheli a lábat.

 

 

 

Melyik szandálok ajánlottak óvodásoknak és iskolásoknak?

3 éves korra átalakul a lábforma, a lábfejlődés támogatása mást kíván, mint a kisebbeknek, ekkora a gyerekek már stabilan járnak. A junior szandálok lehetővé teszik a természetes mozgást, így magától erősödik a láb, ez egy nagyon fontos eleme a lábfejlődésének. A szandálok talpa megerősített, hiszen sokkal intenzívebben használódik. A fiú sport szandálok tapadása kiemelkedő, így a játék határtalanná válik. Belső részük bőrbarát, jól szellőző anyaggal bélelt, a nyári melegben is komfortosak. A lány modellek között találhatóak nagylányosak és sportosak illetve hétköznapi használatra tervezettek. A talpformák változóak, mindenki megtalálja a hozzáillőt. A pántok, tépőzárral megfelelően illeszkednek a lábfej köré,a  természetes lábtartást teszik lehetővé.

 

 

Nézze meg >>>Superfit szandál<<< kínálatunkat!