Bemutatkozás

Üdvözlünk Benneteket!

Egy óvodáskorú kislány és egy iskolás kisfiú szülei vagyunk. Többéves tervezgetés és álmodozás után nyitottuk gyerekcipő üzletünket. Az ötletet az élet adta: gyakorló szülőként azt tapasztaltuk, hogy nagy kihívás a minőségi lábbeli vásárlás, néha túlélő túraként éltük meg a cipőbeszerzést. Már ha egyáltalán sikerült… Többször kompromisszumot kellett kötnünk minőség, szín, fazon vagy az ár tekintetében. Egy azonban biztos volt: CIPŐT KELL venni, mert hirtelen télből egyik napról a másikra meleg lett, vagy éppen leesett egy korai hó és még nem volt csizmánk.

Üzletünkben elsősorban minőségi, igényes, kényelmes olasz, osztrák és spanyol gyerekcipőket forgalmazunk 18-34-es méretig. Szeretnénk együtt fejlődni a Ti igényeitek szerint, ezért folyamatosan fogjuk bővíteni, változtatni kínálatunkat. Üzletünkben Primigi, Richter, Superfit, Geox, Pablosky, Falcon és Renbut termékeket vásárolhattok meg.

A Százlábú Gyerekcipő bolt Zuglóban, a Mini-Manó babacentrum üzletsorán található. Kényelmes vásárlási adottságok mellett térhettek be hozzánk: saját ügyfélparkoló, mosdó, baba-mama szoba segít Benneteket.

 

Az oldal tetejére