Gyerekcipőboltunk címe: 1149 Bp. Nagy Lajos király útja 110-112. H-P: 10-18, Szo: 10-13 h; Július 12-én ZÁRVA!!!

Bemutatkozás

Üdvözlünk Benneteket!

 

Egy óvodáskorú kislány és egy iskolás kisfiú szülei vagyunk. Többéves tervezgetés és álmodozás után nyitottuk gyerekcipő üzletünket. Az ötletet az élet adta: gyakorló szülőként azt tapasztaltuk, hogy nagy kihívás a minőségi lábbeli vásárlás, néha túlélő túraként éltük meg a cipőbeszerzést. Már ha egyáltalán sikerült… Többször kompromisszumot kellett kötnünk minőség, szín, fazon vagy az ár tekintetében. Egy azonban biztos volt: CIPŐT KELL venni, mert hirtelen télből egyik napról a másikra meleg lett, vagy éppen leesett egy korai hó és még nem volt csizmánk.

 

Üzletünkben elsősorban minőségi, igényes, kényelmes olasz, osztrák és spanyol gyerekcipőket forgalmazunk 18-39-es méretig. Szeretnénk együtt fejlődni a Ti igényeitek szerint, ezért folyamatosan fogjuk bővíteni, változtatni kínálatunkat. Üzletünkben Primigi, Richter, Superfit, Geox, Pablosky, Falcon és Renbut termékeket vásárolhattok meg.

 

A Százlábú Gyerekcipőbolt Zuglóban, a Mini-Manó Babacentrum üzletsorán található. Kényelmes vásárlási adottságok mellett térhettek be hozzánk: saját ügyfélparkoló, mosdó, baba-mama szoba segít Benneteket.