Gyerekcipőboltunk címe: 1149 Bp. Nagy Lajos király útja 110-112. H-P: 10-18, Szo: 10-13 h
GYEREKCIPŐ BLOG

Geox gyerek cipők tavasz

2021.05.18 16:16
Geox gyerek cipők tavasz
Alig várjuk az első napsugarakat, végre megszabadulhatunk a bundás csizmáktól. A Geox 2021 tavaszi kollekciója vidám színekkel és új modellekkel várja kisgazdáit. Milyen trendet figyelhetünk meg?

A Geox tavaszi cipők legtöbb modellje kombinált felső résszel készül. Miért? Így a cipők extrán szellőznek, formájuk tartósabb is lehet. A gyöngyvászon betéten keresztül könnyen eltávozik az izzadság. A megjelenésük sportosabb, divatosabb.

A cipők talpa hajlékony, készen áll a sok játékra. Két tépőzárral a fel- és levétel is egyszerű.

Fiú cipőknél elmaradhatatlan a kék verzió és azokhoz egy élénkebb meleg szín párosul, mint a piros, narancs.

A bébi kislány cipők színei a fehér, arany. Praktikus, mert mindenhez illik, hétköznapra farmerhoz, de akár alkalomra is tökéletes!

A nagyobb fiúk már igazi kihívást állítanak a gyártók. Junior modellek strapabíróak. Ez a Geox Tuono modellel, speciális talpú, mely outdoor tevékenységre kifejlesztett. Kirándulás vagy túrázás? Ugye Ti is mentek! Orrvédelemmel, strapabíró talppal és jól szellőző sport-felsőrésszel kiváló útitárs lesz

Nagylányok a Geox DJRock modellje tornacipő fazonú, retro stílusú. Vékony felsőrésszel készült, gyönyörű fuxia színben, oldalán színes csíkokkal (sárga, türkiz, rózsaszín). Vidáman és csajosan öltöztethetjük a lányokat.

Minden modell Geox lélegző rendszerrel ellátott, extra szellőzést biztosítanak! Komfortos akár egész napon át. Kipróbáljátok?