Gyerekcipőboltunk címe: 1149 Bp. Nagy Lajos király útja 110-112. H-P: 10-18, Szo: 10-13 h
Szűrés
Méret
Ár (Ft)
12 990 Ft - 22 990 Ft

Primigi kisfiú szandál

A Primigi kisfiú szandálok igényes kivitelezésűek és extra könnyűek. Puha, rugalmas talpa dinamikus mozgást biztosít a gyermekednek. A prémium minőségű finom bőrből készült kisfiú szandálok egész nyáron kényelmes viseletet nyújtanak.nézz körül és válassz!

16termék 116

Miért érdemes Primigi kisfiú szandált választani?

A Primigi kisfiú márka cipők nagyon cuki, tervezésük különleges. Szerkezetük rendkívül könnyű, az alapanyagok első osztályúak.

Primigi baba szandálok már az első lépésektől

A könnyű bébi szandálok a pici lábaknak súlytalanságot és szabadság érzetet adnak. A lépések akadálytalanul gördülnek végig a talajon. Rugalmas talpán a tapadó korongok biztonságot nyújtanak. Totyogó babáknak rendkívül fontos a stabilitás, a próbálkozás hamarosan magabiztos járássá alakul. Kérge hátul megerősített, megfelelően fogja a sarkat. A szár felső része párnázott, körülölelik a bokát, így a támasztás mellett a mozgásban sem zavaró. A Primigi kisfiú cipők nagyon puha, finom bőrből készülnek, nem törik vagy irritálják a bőrt. A Primigi fiú szandálok ajánlottak a szétterülő lábú, magas rüsztű, husis lábszárú gyerekeknek is.

Kéreg nélküli, hátul nyitott szandálok

A Primigi cipők tervezésénél figyelembe veszik, hogy mi jellemző az adott korosztály lábfejlődésére. 

Mikor nem szükséges már kérges szandál? 3 éves korra a láb anatómiája megváltozik. Eltűnik a babaháj, a szétterülő talpacskák új formát nyernek. Az első években szükséges a megfelelő sarokfogás. Utána viszont a láb minden kis izomzatának meg kell erősödnie ahhoz, hogy önállóan, támaszték nélkül sem legyen bedőlése a bokának. Kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos fokú dőlés, ebben a korban teljesen normális, ami nem jelent rendellenességet! A szabad mozgás által a láb magától korrigálódik és éri el szabályos lábformát. Folytonos támaszték mellett nem erősödik megfelelően a boka tartása. Ha mégis aggódik, és különös figyelmet szentel ennek a kérdésnek, játékos lábtornát érdemes otthon végezni a gyerekkel. Ez segíti a láb tartásának megerősödését és a boltozat kialakulását.

Nagyobb gyerekeknek megváltozik a mozgása, sokkal nagyobb hévvel mennek a játékba. A szandáloknak is strapaíróbbnak kell lenniük, egész napos használatra tervezettnek. Tévhit, hogy a hátul pántos szandálok nem tartanak! Pont ott adnak stabilitást mozgás közben, ahol szükséges. A tépőzárak, pántok megtartják a lábat, a szandál járás közben alá simul a talpnak, dinamikus mozgást biztosít.

A junior szandálok talpa hajlékony és könnyű, felépítésük erősebb, így jól bírják a terhelést. Talpuk mintázott, megfelelő tapadást biztosítva. Felsőrészük sportbéléses, ami jó nedvszívó képességű, nem irritálja a bőrt. A fiú szandálok talp belső része szintén nedvszívó felületű, mezítláb is komfortos érzést nyújt.