Gyerekcipőboltunk címe: 1149 Bp. Nagy Lajos király útja 110-112. H-P: 10-18, Szo: 10-13 h
GYEREKCIPŐ BLOG

Primigi szandál vélemény

2020.05.21 16:16
Primigi szandál vélemény

Miért érdemes Primigi szandált választani?Vásárlóink kapásból azt felelnék: - Mert gyönyörűek! Olaszország első számú gyerekcipő márkája igényes, innovatív termékeiből itt a szandálokat mutatjuk be.

Primigi baba szandálok már az első lépésektőlA könnyű bébi szandálok a pici lábaknak súlytalanságot és szabadság érzetet adnak. A lépések akadálytalanul gördülnek végig a talajon. Rugalmas talpán a tapadó korongok biztonságot nyújtanak. Totyogó babáknak rendkívül fontos a stabilitás, a próbálkozás hamarosan magabiztos járássá alakul. Kérge hátul megerősített, megfelelően fogja a sarkat. A szár felső része párnázott, körülölelik a bokát, így a támasztás mellett a mozgásban sem zavaró. A Primigi cipők nagyon puha, finom bőrből készülnek, nem törik vagy irritálják a bőrt. A Primigi szandálok ajánlottak a szétterülő lábú, magas rüsztű, husis lábszárú gyerekeknek is.


 Kéreg nélküli, hátul nyitott szandálokA Primigi cipők tervezésénél figyelembe veszik, hogy mi jellemző az adott korosztály lábfejlődésére. Mikor nem szükséges már kérges szandál? 3 éves korra a láb anatómiája megváltozik. Eltűnik a babaháj, a szétterülő talpacskák új formát nyernek. Az első években szükséges a megfelelő sarokfogás. Utána viszont a láb minden kis izomzatának meg kell erősödnie ahhoz, hogy önállóan, támaszték nélkül sem legyen bedőlése a bokának. Kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos fokú dőlés, ebben a korban teljesen normális, ami nem jelent rendellenességet! A szabad mozgás által a láb magától korrigálódik és éri el szabályos lábformát. Folytonos támaszték mellett nem erősödik megfelelően a boka tartása. Ha mégis aggódik, és különös figyelmet szentel ennek a kérdésnek, játékos lábtornát érdemes otthon végezni a gyerekkel. Ez segíti a láb tartásának megerősödését és a boltozat kialakulását.Nagyobb gyerekeknek megváltozik a mozgása, sokkal nagyobb hévvel mennek a játékba. A szandáloknak is strapaíróbbnak kell lenniük, egész napos használatra tervezettnek. Tévhit, hogy a hátul pántos szandálok nem tartanak! Pont ott adnak stabilitást mozgás közben, ahol szükséges. A tépőzárak, pántok megtartják a lábat, a szandál járás közben alá simul a talpnak, dinamikus mozgást biztosít.A junior szandálok talpa hajlékony és könnyű, felépítésük erősebb, így jól bírják a terhelést. Talpuk mintázott, megfelelő tapadást biztosítva. Felsőrészük sportbéléses, ami jó nedvszívó képességű, nem irritálja a bőrt. A fiú szandálok talp belső része szintén nedvszívó felületű, mezítláb is komfortos érzést nyújt.


Óvodai benti, váltócipőA legtöbb intézmény benti, váltó cipőt kér a gyerekeknek. A szandálok kényelmesek, jól szellőznek. Tartósak, így a nyár végén szépen bevándorolnak a bölcsibe vagy az oviba. A teljes Primigi szandál választék itt található